Categories
IMMOBILIARI

Avantatges de vendre el teu pis al desembre

T’estàs preguntant si desembre és el moment adequat per a vendre el teu pis a Sabadell? La resposta és sí! Aquest mes ofereix una sèrie d’avantatges per a vendre el teu pis, des d’un mercat menys saturat fins a compradors motivats.

En Apialia Sabadell volem compartir 5 avantatges de vendre la teva propietat ara. No ho dubtis, ara és el millor moment per a vendre el teu habitatge amb el nostre equip de professionals.

1. Menys competència en el mercat.

Molts venedors trien posposar la venda fins al cap de les vacances. En tenir menys competència en el mercat, el teu pis pot destacar més i rebre major atenció.

2. Compradors motivats per desgravacions fiscals.

Alguns compradors busquen tancar tractes abans de Cap d’Any per a aprofitar les desgravacions fiscals. La possibilitat de tancar la transacció abans del 31 de desembre pot ser un incentiu per als compradors.

3. Temps per a mudances.

Vendre al desembre permet als compradors planificar la seva mudança abans que acabi l’any. Aquells que desitgen començar el nou any en un nou habitatge veuran la teva propietat com una opció convenient.

4. Negociació amb compradors seriosos.

Els compradors que busquen al desembre solen ser més seriosos i motivats. Pots trobar persones que necessiten mudar-se per raons específiques, com a canvi de treball o planificació familiar.

5. Procés de venda més ràpid.

La menor quantitat de propietats en el mercat pot accelerar el procés de venda. Si el teu pis s’ajusta a les necessitats d’un comprador, és més probable que tanquis la venda ràpidament.

A Apialia Sabadell sabem com vendre la teva propietat abans que acabi l’any amb les millors condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *