Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Instal·la una alarma i deixa la teva casa protegida en vacances

L’estiu sempre es converteix en una època molt vulnerable en la qual la nostra casa es queda molt desprotegida, ja que, normalment ens anem de vacances i això suposa que qualsevol lladre o qualsevol banda, poden entrar mentre estem absents.

Per això des d’Apialia Sabadell et donarem alguns consells per deixar la teva casa protegida en vacances instal·lant una alarma.

En general i en el període de vacances les dates en què més robatoris i més violacions en propietats es cometen, sol ser des de mitjans de juliol a mitjans d’agost, per això és important que ens plantegem protegir el nostre habitatge sobretot en períodes de vacances i especialment quan anem a estar fora de casa.

Els lladres sempre saben si una casa està deshabitada observant el moviment general: per exemple, si s’acumula el correu i la publicitat a les bústies, si veuen que les persianes o les finestres no canvien durant diversos dies, fins i tot tècniques més elaborades, col·locant peces de plàstic a les portes que són imperceptibles i veuen si s’obre o no, així com trucar a el timbre diverses vegades per comprovar si hi ha algú a casa. Una altra dada important, és la informació que deixem a les xarxes socials, en què anem incloent dades sobre on i quan estem fora de casa.

Per tant i per protegir la teva casa hi ha molts sistemes antirobatori en el mercat, incloent les portes blindades, les finestres amb vidres anti trencament, així com contractar una assegurança de llar que inclogui aquesta clàusula especial per a casos de robatori.

Però una dels sistemes més segurs és instal·lar una alarma, amb això tindrem la tranquil·litat que la nostra casa sempre estarà protegida, ja que comptarà amb un equip de professionals que sempre estarà pendent per si passa alguna cosa, així mateix nosaltres estarem sempre connectats, ja que les alarmes actuals compten amb aplicacions que podem controlar des dels nostres mòbils accedint a un circuit de videovigilància.

En definitiva, es tracta d’un cost molt assequible, amb tarifes que poden adaptar al nostre pressupost i que ens proporcionarà seguretat i tranquil·litat durant tot l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *