Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Tots els requisits per comprar el pis dels teus somnis

Comprar una casa suposa una gran inversió tant de temps com de diners, ja que tots tenim en la nostra ment com ha de ser la casa dels nostres somnis i de vegades no és tan fàcil trobar-la, des Apialia Sabadell et explicarem quins són els requisits per comprar el pis dels teus somnis.

  • De què pressupost disposo?

El primer i el més important és elaborar el pressupost màxim. En aquest pressupost que et marques, has de tenir en compte que, en general, el banc no sol finançar el 100% de la hipoteca sinó un 80%, per tant, hauràs de comptar amb aquest 20% més, així com un percentatge entre un 10% i un 12% de diners extra per pagar els impostos i les despeses derivades de la compra d’una casa.

  • Què necessites realment i què extres vols que tingui el pis dels teus somnis?

Fes una llista amb les coses que necessites a casa teva juntament amb les coses que t’agradaria tenir, aquí és important tenir en compte el tema de la ubicació i la comunicació que tingui la casa, les vistes, la il·luminació natural i la distribució, el aïllament tant tèrmic com acústic i és important també que tinguis en compte l’estat de l’edifici així com l’any de construcció.

  • On vas a buscar el pis dels teus somnis?

Hi ha molts portals immobiliaris i molts cercadors de pisos però des de la nostra experiència, recomanem triar l’assessorament d’un professional immobiliari, ja que ells ens aporten l’experiència de el coneixement de mercat, així com formació tant financera com legal, perquè puguem trobar el pis de els nostres somnis en el menor temps possible amb les màximes garanties i sense cap mal de cap.

A més de tenir en compte aquestes preguntes, és molt important que siguis pacient, la compra d’una casa requereix de cert temps per comparar i trobar tot el que necessites i vols perquè realment compris el pis dels teus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *