Categories
IMMOBILIARI

Quina és la preparació requerida per ser agent immobiliari

Ser un bon agent immobiliari passa per tenir una certes qualitats com l’empatia, les habilitats de comunicació, saber escoltar i per descomptat, la professionalitat, però si vols saber quina és la preparació requerida per ser agent immobiliari, des d’Apialia Sabadell et donarem les claus perquè et preparis i aconsegueixis destacar en la teva professió.

No hi ha una carrera específica a Espanya per ser agent immobiliari, però una de les millors maneres de projectar tranquil·litat i confiança en els clients, és ser un agent immobiliari col·legiat, ja que això permet a més del reconeixement professional, l’accés a la informació, la formació ia l’assessoria jurídica, fiscal i tècnica que proporciona el col·legi agents immobiliaris.

Independentment d’això un bon agent immobiliari ha de conèixer diferents disciplines:

  • Tècniques de negociació: que són fonamentals per a mitjançar entre el comprador i el venedor, per tal que totes les parts surtin guanyant i es compleixin els objectius.
  • Tècniques de comunicació: les habilitats de comunicació són molt importants en un agent immobiliari, ja que, tant els compradors com els venedors faran moltes preguntes i un bon agent ha d’estar preparat per argumentar i respondre a totes i cadascuna d’elles.
  • Tècniques de captació immobiliària: l’objectiu fonamental d’una agència immobiliària és aconseguir immobles per vendre i aconseguir compradors per a aquests immobles, per tant, és fonamental conèixer les tècniques de captació immobiliària per avançar en el negoci.
  • Temes financers: perquè una de les coses que comporta una compravenda, és la hipoteca, i un professional immobiliari ha d’estar a l’corrent d’aquests temes per assessorar els seus clients.
  • Temes de màrqueting immobiliari: perquè les agències immobiliàries segueixen avançant pel que fa a noves tecnologies i es fa imprescindible tenir coneixements de màrqueting immobiliari per conèixer el tipus de clients que tenim i oferir-los el que estan buscant.

En definitiva, es tracta que un agent immobiliari segueixi en formació contínua per oferir un servei integral i amb les màximes garanties a tots els seus clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *