Categories
IMMOBILIARI

Preguntes habituals d’un venedor i com solucionar-les

Qualsevol persona que es decideix a vendre una casa sap que no és una tasca fàcil i que si no gestiona bé aquesta venda, es pot convertir en un tràmit que el porti molt de temps.

Per evitar-ho i per tenir assessorament complet durant tot el procés des d’Apialia Sabadell, recomanem comptar amb l’ajuda d’una agència immobiliària, ja que comptem amb professionals de sector que poden ajudar-te amb qualsevol dubte que puguis tenir, però, aquestes són les preguntes més habituals que sol fer-se un venedor.

  • Quant val la meva casa?

És la primera pregunta que es fa qualsevol persona que vol vendre, i independentment de la valor sentimental que puguem tenir respecte al nostre habitatge, cal pensar en les característiques tant de l’habitatge com de la zona, investigar el mercat per veure a quant es venen les cases que són similars i posar un preu real amb l’objectiu que es vengui en un temps prudent.

  • Quant de temps necessito per vendre casa meva?

De vegades les circumstàncies obliguen a tenir una mica més de pressa a l’hora de vendre un habitatge, però el fet de vendre-la abans dependrà de comptar amb una bona agència immobiliària que tingui una bona cartera de clients i que conegui el mercat perquè ens doni un temps aproximat en el qual puguem vendre la nostra casa.

  • És important contractar una agència en exclusiva?

Cedir una propietat en exclusiva a una agència, té una sèrie d’avantatges ja que l’agència es compromet amb nosaltres mitjançant un contracte a vendre’ns la casa posant tots els mitjans necessaris per aconseguir el millor preu en el menor temps, a més un client que trobi el teu propietat en diversos portals ia diferents preus no confiés massa i optarà per no interessar-se per l’habitatge, per tant, aquesta opció de l’exclusivitat és força recomanable.

  • Quins són els honoraris d’una agència?

En general el percentatge oscil·la entre un 3% i un 5% del preu final de compravenda a la quantitat caldrà incloure l’IVA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *