Categories
IMMOBILIARI

Què és un coordinador immobiliari i quines són les seves funcions?

En la majoria de les agències immobiliàries ha la figura de coordinador immobiliari, que no és més que la persona encarregada de coordinar el treball de la immobiliària, alhora que són el nexe d’unió entre els equips de l’agència, per això el seu paper és molt important dins de l’empresa.

Des d’Apialia Sabadell, sabem que la feina d’un coordinador immobiliari és fonamental per al bon desenvolupament de la feina diària en una agència immobiliària i per això, vam explicar en què consisteix la seva feina i quines són les seves funcions.

Les funcions que pot desenvolupar un coordinador immobiliari van des de l’atenció telefònica i gestió de clients, a la captació d’immobles o fins i tot tasques de màrqueting i publicitat.

Evidentment cada immobiliària s’organitza d’una manera però algunes de les tasques que pots desenvolupar un coordinador immobiliari són:

  • Atenció a client presencial i telefònica.
  • Publicació dels immobles en els portals immobiliaris.
  • Gestionar l’agenda i les visites dels agents de l’agència.
  • Administració i gestió de documents, per exemple, elaboració de contractes o propostes de compravenda.
  • Control de despeses de les oficines.
  • Diverses accions de màrqueting per a l’empresa, com gestionar les xarxes socials, preparar les fotos i els vídeos, així com els cartells per l’aparador, etc.

Per això la persona que s’encarregui de realitzar aquesta funció dins de l’agència, ha de tenir també una sèrie de qualitats perquè aconsegueixi els objectius de l’empresa, ja que al gestionar moltíssima informació han de comptar amb una gran capacitat d’organització i de escolta, així mateix ha de ser persones resolutives que sàpiguen treballar en equip, amb molta paciència i empatia.

En general, ha de ser una persona amb un perfil proactiu i que estiguin en formació contínua, ja que ocupen moltes tasques en diferents àrees de l’agència immobiliària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *