Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Integra el passadís en la decoració de la teva llar

De vegades el passadís pot ser alguna cosa més que un lloc de pas i formar part també de la casa.

Des d’Apialia Sabadell et donarem idees per integrar el passadís en la decoració de la teva llar.

Hi ha diferents formes de decorar un passadís, començant per revestir-de fusta per mitjà de plafons que a més de donar-li un toc original també protegirà les parets. Una altra opció és decorar-lo amb un arrimador i posar-li paper pintat.

Si es tracta d’un espai ample, es poden posar alguns mobles com per exemple, una consola per donar-li un toc decoratiu, fins i tot amb més espai es pot organitzar un petit racó de treball o d’estudi en aquesta zona i treure-li el major partit. Una altra forma d’integrar el passadís seria muntar una llibreria a mida.

Però si el passadís ofereix possibilitats de poder incloure emmagatzematge, una de les formes més útils d’usar-lo és col·locar un armari encastat invisible. Si el passadís t’agafa a prop de la porta de sortida, podràs organitzar un armari per a la roba i les sabates que treguis al carrer. En el cas que el corredor doni accés a la cuina, podria convertir-se en un armari per a la neteja o fins i tot en una mena de rebost. Si no vols tancar-lo per complet, també pots posar-li un moble baix al llarg de passadís per guanyar en emmagatzematge.

Una altra forma d’integrar el passadís a la casa i de pas guanyar en lluminositat, és deixar un buit en la part superior de passadís o fins i tot eliminar part de la paret que el divideix i deixar buits perquè entri la llum.

L’opció més extrema és substituir la paret de passadís per una paret de vidre, però això dependrà del tipus d’estada que separi perquè potser no ens convé perdre privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *