Categories
IMMOBILIARI

Les tècniques de negociació immobiliària més eficaços

A Apialia Sabadell sabem que un bon agent immobiliari ha de controlar les tècniques de negociació immobiliàries més eficaços si volen aconseguir el seu objectiu de vendes.

Dominar la negociació immobiliària, que no és un procés tan senzill com pot semblar, ja que cal començar per mostrar l’immoble, després argumentar per què aquest immoble ofereix les característiques que necessita el client, per després defensar el preu i finalment negociar, és la diferència entre una venda perduda i una venda guanyada.

Així mateix, les tècniques de negociació immobiliària són diferents per a un comprador i per a un venedor.

Per al primer és interessant mostrar els avantatges que té la casa per reforçar el seu valor, ja que a partir d’aquests arguments l’agent immobiliari haurà de decidir quines variables permeten negociar el preu, per exemple, acordant un preu de compra més gran en el cas que es reformessin certes coses. Com l’agent immobiliari ofereix normalment un servei integral, una de les seves estratègies pot ser la recomanació a través del finançament d’un banc en concret, i això també ajuda a fer que es decideixi el comprador.

Pel que fa a les tècniques per al venedor l’agent immobiliari haurà d’ajudar a fixar un preu adequat a l’habitatge depenent de les condicions en què està i les característiques que té perquè sigui un preu real i per tant, no es quedi en el mercat durant molt de temps. Un bon agent immobiliari haurà de detectar quines són les raons que porten a aquest propietari a vendre, perquè això ajuda a l’hora de negociar una baixada de preu. Si es tracta d’un habitatge que porta al mercat molt de temps, haurem de tornar al principi i gestionar de nou el preu perquè s’adeqüi al mercat, ja que normalment, el venedor sol posar-li un preu bastant superior al que després li oferiran, però, és important confiar en les tècniques de negociació d’un bon agent immobiliari perquè segur que aconsegueix el millor per a ambdues parts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *