Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Aprèn tècniques de Home Staging i vendràs més de pressa

El Home Staging és una tècnica cada vegada més utilitzada pels agents immobiliaris per aconseguir vendre un immoble d’una manera molt més ràpida.

La traducció de Home Staging seria ‘posar en escena la teva casa‘, de manera que resulti interessant i atractiva per als futurs compradors, amb l’objectiu que es vengui abans.

Des d’Apialia Sabadell t’expliquem en què consisteix aquesta tècnica per vendre més de pressa.

Depenent del tipus d’immoble que volem mostrar caldrà emprar unes tècniques o unes altres, per exemple, en un habitatge nou o que estigui acabada de reformar, bàsicament caldrà moblar i decorar de manera que d’un efecte acollidor i de llar, perquè el futur comprador pugui visualitzar-se vivint allà.

Si es tracta d’un habitatge antic o habitada caldrà cridar a terme altres accions:
Il·luminació i pintura: en primer lloc hem de pintar la casa per complet per donar-li un aspecte nou, si pot ser, en colors neutres per ajudar a fer que la il·luminació que incloguem i que millorem, facin que l’habitatge es vegi àmplia i lluminosa.
Arreglar desperfectes: cal posar a punt totes les estances de la casa, sanitaris, fontaneria, reparar qualsevol cosa que no funcioni, per deixar-ho tot completament nou i en perfectes condicions.
Organitzar l’espai: el més recomanable és retirar els mobles més antics i deixar mobles més versàtils i d’acord amb una decoració molt més atemporal.
Treure objectes personals: una de les característiques que més atrau el futur comprador és que la casa es vegi neutra per poder imaginar-hi, per tant cal treure fotos o joguines de nens i qualsevol cosa que sigui personal, i deixar l’espai lo més clar possible.

Segons els experts, aprendre tècniques de Home Staging i implementar-les a la venda d’un habitatge, fan que es vengui molt més ràpid pel que fa a habitatges on no s’apliquen aquestes tècniques, així mateix, en molts casos, s’aconsegueix un augment en el preu de venda que pot arribar fins al 25%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *