Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Tendències per al Nadal 2020-2021

Si en general, en un any normal, tot just ens adonem que van passant els mesos i de sobte ens trobem immersos en Nadal, en aquest any tan estrany i tan complicat a causa de la pandèmia del coronavirus, fins i tot sense saber el que ens espera per aquestes dates, l’important és no perdre l’esperit nadalenc, per això des d’Apialia Sabadell, t’expliquem les tendències perquè la teva llar respiri Nadal i siguin unes dates entranyables.

Com passos previs a la decoració de Nadal haurem de treure totes les coses de l’any anterior i fer un recompte del qual es pot utilitzar o del que ens pot fer falta.
D’altra banda, cal decidir si anem a decorar una zona de la casa o per contra, portarem el Nadal a tots els racons, en qualsevol cas caldrà elaborar un pressupost i organitzar una llista amb tot el que calgui comprar.

Un cop fet això, cal començar per la porta d’entrada col·locant una corona de Nadal, com n’hi ha de moltes mides, formes i colors, és fàcil trobar alguna que t’agradi.
Si la casa té rebedor quedarà molt bonic si afegeixes garlandes de llums o flors i si inclous alguns canelobres i elements decoratius específics d’aquesta època: boles de Nadal, pinyes, un petit avet lluminós …
Si hi ha llar de foc i escala a la casa, són dues de les zones més boniques per decorar per Nadal, també amb espelmes i llums, però sobretot, amb mitjons nadalencs que pengin. La mateixa idea es pot traslladar a una terrassa o un balcó.
Per descomptat, no podem oblidar-nos de l’arbre de Nadal o del Betlem, segons els teus gustos, per decorar aquesta estada principal que és el saló. Com n’hi ha de moltes mides i varietats, segur que algun encaixa amb el teu estil.

Si vols aprofitar tota aquesta decoració durant més temps, comença a preparar la teva llar ja, podràs estalviar en les compres d’ornaments si ho fas abans, i si hi ha nens, podran gaudir d’aquesta època durant més temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *