Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Els avantatges de viure en una casa rural

El fet decidir-te per viure a la ciutat o viure al camp, a més de ser una elecció en la qual entra el gust personal, també dependrà del tipus de vida que puguis o vulguis viure. Si ets dels que vol tenir una vida social activa i tenir-ho tot a mà, és lògic que et decantis pel nucli urbà, però després de la pandèmia que hem viscut, que ens ha mantingut confinats i que ens ha fet valorar l’espai a l’aire lliure, sumat a la possibilitat del teletreball, ens fa plantejar-nos la vida en una comunitat rural com una oportunitat per invertir en una casa molt més àmplia i aconseguir un estil de vida molt més tranquil i en contacte amb la natura. A Apialia Sabadell t’expliquem els avantatges de viure en una casa rural.

Viure en una casa més gran

Una de les coses principals per les quals pot ser bona idea viure en una casa rural, és la capacitat de poder invertir en una casa molt més gran pel mateix preu en què la ciutat, podries tenir un simple pis o un apartament.

Si a més compres el terreny i construeixes la casa per tu mateix, la podràs adaptar a totes les teves necessitats i a més comptaràs amb un espai ampli (ja que les zones rurals no estan desenvolupades i es poden comprar grans terrenys) per poder gaudir d’un espai exterior.

Tenir una millor qualitat de vida

No cal dir que el camp ofereix un ambient totalment net i sense contaminació, el que redunda en beneficis per a la salut. Així mateix, et pots beneficiar de poder realitzar activitats a l’aire lliure tots els dies que faci bon temps.

Encara que aparentment estar en una zona rural implica també una sèrie de desavantatges (com no comptar amb serveis pròxims o no disposar de restaurants i supermercats a la zona, etc.), poder tenir una casa espaiosa amb una vida tranquil·la i en pau i tenir als veïns a una certa distància per no haver de preocupar-te per sorolls molestos ni problemes amb la comunitat, és una de les formes més fàcils de poder tenir privacitat i viure a la casa dels teus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *