Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Claus per saber si un client està realment interessat a comprar una casa

Un dels grans avantatges de posar el nostre habitatge en mans d’una agència immobiliària, és poder comptar amb un agent especialitzat capaç d’arribar a descobrir a un potencial comprador entre totes aquelles persones que es poden interessar en un moment determinat pel nostre habitatge.

A Apialia Sabadell et donem les claus per saber si un client realment està interessat a comprar una casa.

Per a un agent immobiliari és molt important no perdre temps en visites innecessàries, per això, ha de recopilar certa informació del futur comprador amb l’objectiu de descobrir quin és aquell que realment està interessat i diferenciar-ho d’aquells que no vagin a comprar i simplement estiguin tafanejant.

Aquestes són les claus per conèixer si el futur comprador va a donar el gran pas:

  • Estudiar la solvència i capacitat financera del possible comprador: la majoria dels compradors que busquen habitatge es fixen en el preu de l’immoble, però no compten amb totes les despeses de compravenda ni tenen clar quin és el finançament que aconseguiran de l’entitat bancària. Per això, el treball de l’agent immobiliari ha de ser assessorar a aquest client i avaluar si realment va a poder permetre comprar un habitatge especificant totes les despeses que comporta l’operació.
  • Haver realitzat una bona elecció de l’immoble: el treball previ de l’agent immobiliari ha de ser trobar un habitatge que reuneixi tots els requisits indispensables per a aquest comprador, si tot i així ens trobem amb un comprador que posa faltes a aquest immoble, realment no estarà demostrant interès.
  • Poder distingir un veritable interès: quan un client està interessat en un immoble té molta més curiositat i realitza moltes més preguntes, ja que realment vol tenir tota la informació possible per poder decidir-se, per contra una persona que no està interessada es limitarà a fer una passejada per l’habitatge sense qüestionar res.
  • Tenir en compte el nombre d’habitatges visitats i si vol tornar a veure la propietat: la mitjana d’habitatges que veu un comprador sol ser 10 abans de decidir-se per una, això no vol dir que no pugui decidir-se per la primera que vegi, però normalment comparen habitatges, si insisteixen en veure un d’ells en més d’una ocasió, és molt probable que estigui realment interessat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *