Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Novetats a decoració en 2021

Deixem enrere un any marcat per la pandèmia del coronavirus i vam començar el 2021 amb forces renovades i amb moltes esperances que tot vagi millorant a poc a poc, mentrestant res millor que donar-li un toc nou al nostre habitatge amb les noves tendències de disseny d’interiors per al nou any. Aquestes són les millors tendències des d’Apialia Sabadell.

Les propostes de color per a aquest any nou tant en roba com en decoració, passen per la barreja del gris i el groc, a més dels blaus des del més clar al més fosc juntament amb el verd oliva. Per als més clàssics, segueix sent tendència el blanc i els colors neutres com el beix.

Segueix mantenint cert estil d’inspiració escandinava amb fustes clares i materials sostenibles i naturals, així com el bambú o teixits artesanals, juntament amb el ferro, l’acer, el formigó, etc. Aquests últims materials conformen l’altra tendència del 2021, que proposa el disseny industrial, amb parets de maó vist, terres de ciment i molt metall i vidre.

Pel que fa als teixits segueix aquesta tendència natural en què s’inclouen el llis, el cotó, la llana, etc., aconseguint crear una atmosfera càlida i acollidora a casa nostra. Juntament amb l’ajuda dels tapissos i les catifes que es porten amb dibuixos geomètrics i sobretot en blanc i negre.

Per als més atrevits, la nova decoració s’uneix a la tendència gràfica que impregna des de gerros a llums i fins i tot parets, aportant una mica més d’originalitat i modernitat.

I tot i que encara som a l’hivern, no cal renunciar a omplir casa teva de plantes, el verd va arribar l’any passat per quedar-se i ajudar a mantenir un aire net i pur a les nostres llars i en els nostres espais de treball, per això es converteixen en el complement indiscutible per decorar els nostres habitatges amb el seu toc de frescor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *