Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Què és la ‘chalk paint’ i com fer-la servir per canviar la decoració

El “chalk paint” o “pintura al guix” és un tipus de pintura amb guix. És a dir, és una pintura l’ingredient principal és el carbonat de calci (guix), per tant, no es tracta d’una simple pintura acrílica amb acabat mat o al guix sinó una “chalk paint” real.

A Apialia Sabadell t’expliquem què és el “chalk paint” i com fer-la servir per canviar la decoració del teu habitatge.

Com diem, el “chalk paint” té al guix com l’ingredient principal, que si s’utilitza en una quantitat bastant alta aconsegueix crear una pintura excel·lent, si a aquesta combinació de guix se li afegeixen emulsionants naturals, s’aconsegueix una adhesió fabulosa a qualsevol superfície, mantenint tant el seu tacte com la porositat i capacitat de transpirar d’aquesta superfície. Això a més aconsegueix que sigui una pintura molt agradable i fàcil d’utilitzar amb un excel·lent acabat.

Una vegada que sabem quina és la definició d’aquest tipus de pintura i quins són els seus ingredients, hi ha diferents línies de “chalk paint” que són específiques per adaptar-se a les diferents superfícies com les parets, les rajoles, els mobles de cuina, els banys, les portes i els exteriors.

El més interessant de la “chalk paint” és que no cal ser un expert en restauració, ja que aquest tipus de pintura aporta ja un acabat envellit a qualsevol moble o superfície sense necessitat d’un altre tipus de tractament, per tant, es tracta d’una tècnica ràpida i senzilla que serveix per renovar qualsevol moble. A més hi ha una increïble gamma de colors que poden ser tant mats com setinats, i alguns específics per a pintar parets i sostres.

Amb la “chalk paint” podràs decorar la teva llar a la vegada que estàs ajudant a l’entorn i la seva sostenibilitat, ja que es reutilitzen els mobles i se’ls pot donar una nova vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *