Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

El nou en màrqueting digital immobiliari per a aquest 2021

El sector immobiliari ja portava uns anys avançant en estratègies de màrqueting digital enfocat a millorar el tracte amb el client, amb la pandèmia del coronavirus, s’ha accelerat aquest ajust en les estratègies de les agències immobiliàries, pel que fa a les tendències de màrqueting immobiliari.

En Apialia Sabadell t’expliquem què és el nou en màrqueting digital immobiliari per a aquest 2021.

Per poder destacar entre la competència en aquest nou any i adaptar les teves estratègies de màrqueting immobiliari a aquests nous temps, aquestes són les principals tendències de màrqueting immobiliari que cal implementar.

Visites virtuals

S’han convertit en una de les millors maneres de poder realitzar visites a immobles sense haver de sortir de casa. Per a això, és molt important optimitzar totes les eines que vagin enfocades a realitzar vídeos virtuals amb imatges 360 on les persones puguin comprar i vendre des de la comoditat del seu propi domicili.

Màrqueting de continguts

Per aconseguir que la nostra agència immobiliària resulti atractiva per a qualsevol client que estigui buscant comprar, vendre o llogar un immoble, és molt important tenir en compte el màrqueting de continguts, creant continguts de qualitat que vagin enfocats als interessos particulars i globals del nostre públic objectiu, a través dels diferents blocs.

Social Media Marketing

En la mateixa línia que el màrqueting de continguts, se situa el social media màrqueting, és a dir, l’ús de les xarxes socials per fomentar la relació entre el client i els agents immobiliaris. Aquest contingut de qualitat ha d’anar enfocat a anuncis i a produir contingut de qualitat contínuament, amb diferents imatges i utilitzant les diferents xarxes socials per a poder crear marca, augmentar la visibilitat i per descomptat, aconseguir més clients potencials.

Email Màrqueting

Igual que passa amb les xarxes socials, l’email màrqueting és una estratègia eficaç per mantenir informats als nostres clients a través d’actualitzacions periòdiques de continguts que poden resultar interessants per a la nostra audiència.

CRM immobiliari

El CRM immobiliari aconseguirà que la teva agència aparegui en els portals més reconeguts d’immobles, amb l’objectiu de millorar i impulsar el tancament d’operacions de les teves propietats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *