Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Administrador de propietats: qui és i quines són les seves responsabilitats

De vegades els propietaris d’immobles no tenen el temps ni la formació adequada, com per poder dedicar-se a l’administració i la gestió dels seus immobles, per això, solen recórrer als serveis d’un administrador de propietats capacitat perquè s’encarregui de gestionar la seva propietat.

A Apialia Sabadell t’expliquem qui és l’administrador de propietats i quines són les seves principals responsabilitats.

Un administrador de propietats, és per tant, un professional qualificat que s’encarrega de mantenir i incrementar el valor de les propietats, ajudant a maximitzar la rendibilitat de les inversions i reduint al mínim qualsevol risc o despesa innecessària per al bon funcionament dels immobles.

Dins de les principals responsabilitats de les quals s’encarrega un administrador de propietats podem trobar:

Recerca dels inquilins

L’Administrador de propietats s’encarregarà de buscar inquilins a través de la publicació de totes les propietats que hi hagi disponibles, a més d’encarregar-se d’ajudar a fixar el preu del lloguer i realitzarà un estudi de solvència dels futurs arrendataris per aconseguir inquilins de qualitat, així mateix, redactarà i prepararà la signatura del contracte d’arrendament.

Una vegada que s’ha acabat la durada del contracte de lloguer, l’administrador de propietats gestionarà el venciment del contracte i supervisarà que l’immoble s’ha quedat en perfectes condicions.

Gestió de cobraments

L’Administrador de propietats s’encarregarà de gestionar el cobrament dels lloguers dels inquilins, així com tramitar tots els pagaments referents a les propietats, com hipoteques o impostos.

Manteniment de les propietats

L’Administrador de propietats s’encarregarà de contractar tots els serveis de manteniment adequats per a la cura dels immobles i revisarà la feina de tots els proveïdors perquè els immobles es mantinguin en bon estat.

En definitiva, un administrador de Propietats pot ser la millor manera d’estalviar diners i molèsties als propietaris, ja que no només ajuda a mantenir el bon funcionament dels immobles sinó que ajuda a incrementar la rendibilitat les propietats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *