Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Tendències de decoració per vestir la teva llar de primavera

Ja estem a la primavera, i totes les tendències de decoració d’interiors estan marcades pels colors que es portaran aquest any. A Apialia Sabadell et marquem les tendències de decoració per vestir la teva llar de primavera.

L’Institut de color Pantone indica dues vegades a l’any quines són les tendències del color per a la següent temporada a la Setmana de la Moda, i per aquest 2021 la primavera compta amb colors vius, frescos i alegres.

Es tracta de colors que transmeten alegria i serenitat entre els quals s’inclouen els grocs, un color vibrant que proporciona alegria i frescor, i que combinats amb altres colors de la natura, com els verds i els blaus, aconsegueixen crear espais alegres i atmosferes estimulants alhora que acollidores.

Les llars es vestiran de materials naturals, entre els quals hem d’incloure la fusta amb diferents acabats que donen moviment als ambients, i les fibres: jute, Ratan, vímet o coco, que s’inclouen, no només en les catifes i els llums , sinó en altres elements com cadires, bancs, gerros o puffs. Així mateix, la primavera proposa un gest de complicitat a artesania amb tot tipus d’objectes decoratius en fang o argila.

Els teixits es tornen més frescos i naturals, canviant els tèxtils dels sofàs, coixins, cortinetes, estovalles, etc., per materials naturals com el lli.

Les plantes continuen sent el centre de la decoració, concebent-se com un objecte decoratiu més i aportant frescor, amb els seus testos en fang o en cistells de fibra, enllaçant amb aquesta aposta pels materials naturals i pel color verd protagonista d’aquesta primavera 2021.

Els espais es fan més senzills i clars, creant uniformitat en totes les estances, i per trencar la rigidesa, el millor és incorporar mobles i complements orgànics i fluids amb línies sinuoses i arrodonides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *