Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Consells per millorar la promoció de la teva agència immobiliària

En un mercat tan competitiu com el sector immobiliari, tant si ets una petita agència com una agència més gran, l’èxit depèn en bona part de potenciar i promocionar el teu negoci perquè atregui el major nombre de potencials llogaters i compradors.

Aquests són alguns consells d’Apialia Sabadell per millorar la promoció de la teva agència immobiliària.

Augmentar el potencial visual

Com tots sabem “una imatge val més que mil paraules” i per poder cridar l’atenció de qualsevol interessat en la compravenda o el lloguer d’immobles, és molt important augmentar el potencial visual de les propietats.

El primer pas és realitzar un reportatge fotogràfic amb fotos de qualitat de les teves propietats, amb l’objectiu de treure el millor partit de l’immoble.

Una altra opció és crear tours virtuals de les propietats, en l’actualitat, és una de les formes que més crida l’atenció dels clients i que redueix les visites innecessàries.

Utilitzant noves tecnologies, com per exemple, l’ús de drones, per a realitzar reportatges aeris de la ubicació dels immobles.

Si a més inclous una pantalla publicitària en el teu aparador, aconseguiràs atraure molts més interessats, així com potencials clients.

Utilitzar tècniques de màrqueting immobiliari

Dins de les estratègies de màrqueting immobiliari que poden ajudar a promocionar agència immobiliària, és molt important tenir una web actualitzada on a més de les teves propietats, implementes el màrqueting de continguts, és a dir, donar informació interessant per als clients a través de diferents mitjans, com pot ser: un bloc immobiliari, guies gratuïtes, vídeos promocionals tant de l’habitatge com amb testimonis de clients, entre d’altres.

Fer un bon ús de les xarxes socials

L’ús de les xarxes socials, incloses en les estratègies de màrqueting immobiliari, s’ha convertit en una de les formes més ràpides i efectives de promocionar una agència immobiliària.

Fent un bon ús d’elles perquè, a més d’anunciar els teus propietats i aportacions continguts de qualitat, puguis mantenir una comunicació fluida amb els clients potencials.

Tot això, juntament amb una imatge acurada i de qualitat, tant de la pròpia agència, com dels professionals que hi treballen, és la millor forma de promocionar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *