Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

El que ha d’incloure un formulari web d’una agència immobiliària

Per optimitzar l’ús del web de la seva agència immobiliària, és molt important l’ús de formularis que ajudin a captar els particulars, així com a clients potencials i persones interessades, en els nostres immobles publicats. Per això, els formularis de contacte són molt importants, ja que serveixen perquè qualsevol persona que tingui interès en la nostra web, pugui facilitar-nos el seu correu electrònic o el seu telèfon i així, puguem establir una comunicació.

A Apialia Sabadell t’expliquem què és el que ha d’incloure el formulari web de la seva agència immobiliària.

Perquè no se t’escapi cap dada has de tenir en compte com dissenyar el formulari específic depenent de la finalitat que vulguis obtenir d’aquest formulari.

  1. En primer lloc ha de ser un formulari que projecti confiança perquè l’usuari no tingui por de deixar les seves dades al nostre web.

Per això, el formulari ha d’estar establert d’acord amb les normatives i legislacions que apliquen el tractament de dades i l’enviament de les comunicacions, és a dir: la nova Llei de Protecció de Dades (LOPD), el Reglament General Europeu de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Exterior (LSSI-CE).

  • En segon lloc, ha de ser clar i senzill, perquè l’usuari pugui omplir d’una manera fàcil i ràpida.
  • Ha de ser un formulari que ens proporcioni la major quantitat d’informació possible sobre el client, de manera que cal especificar els camps que siguin més útils, però que no sigui massa extens per evitar que l’usuari abandoni el formulari.
  • És interessant incloure una crida a l’acció que capti l’atenció de l’usuari com un ‘Contacta aquí’, ‘Registra’t’, etc., explicant els avantatges que tindran si emplenen el formulari.
  • Per descomptat, ha d’estar en el mateix estil que la resta de la web i com dèiem en el punt 1, incloure enllaç a la política de privacitat i el tractament de dades.

Amb un bon formulari aconseguirem que molts més clients potencials es posin en contacte amb nosaltres i multiplicarem les nostres possibilitats d’èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *