Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Els imprescindibles per a una visita exprés a Sabadell

Encara que Sabadell és un lloc que rep molt menys turistes que altres ciutats, la proximitat a la capital (uns vint minuts en cotxe), així com molts dels seus atractius, fan que valgui la pena una visita.

A Apialia Sabadell et deixem els imprescindibles per fer una visita exprés a Sabadell.

La visita pot començar al Museu d’Història de la ciutat, ubicat en una antiga casa fàbrica de 1859, es tracta d’un museu bastant visual que reuneix col·leccions d’arqueologia i història. El Museu de l’Institut Català de Paleontologia de Sabadell també mereix una visita, ja que aquí es troba la col·lecció de fòssils més importants del nostre país. Juntament amb aquests dos museus el Museu d’Art, ubicat a la Casa Turull, no només és interessant per visitar la casa en si, sinó que a més compta amb una zona d’exposició de quadres. Per la seva banda el Museu del Gas és un edifici original com a referent de l’arquitectura modernista de Sabadell.

Sortint dels museus i passejant per la ciutat, no et pots perdre el Mercat Central, un dels llocs més concorreguts i amb més activitat de Sabadell. Es tracta d’un impressionant edifici a què s’accedeix per quatre grans entrades amb escales senyorials en els quatre vèrtexs de l’edificació. Arribant a l’Ajuntament, podem trobar l’església de Sant Feliu, on es destaca el campanar d’estil barroc i de planta octogonal.

La Torre de l’Aigua és un dels monuments més característics de Sabadell i a més, té un mirador a la part superior on es pot veure tota la ciutat.

Per respirar una mica d’aire pur durant la nostra visita, podem passejar pel Parc Catalunya, per perdre’ns pels seus 43 hectàrees i on es troba l’Observatori Astronòmic.

Ja en els límits de la ciutat, i per acabar el nostre recorregut, s’aixeca una fortificació de finals de l’XIX i principis al XX, el Castell de Sant Feliu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *