Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Com preparar i vendre un habitatge a l’estiu

Encara que normalment associem l’etapa estival a estar de vacances, és precisament en aquests dies en què comptem amb més temps lliure, quan molts propietaris que estan pensant a canviar de casa tenen més temps per poder buscar un nou immoble i poden dedicar-se a vendre el seu antic habitatge.

A Apialia Sabadell t’expliquem com preparar i vendre un habitatge a l’estiu.

Per assegurar-nos que el nostre habitatge resulta atractiva, hem de preparar-la abans de vendre-la (encara que això és un factor important, independentment de l’època en què es posi l’immoble a la venda). Una bona idea pot ser consultar alguna empresa especialitzada en Home Staging, que aconsegueixi treure el millor partit al nostre immoble i apostar per una decoració més estiuenca per cridar l’atenció de les futures visites.

Si es ven un immoble a l’estiu hi ha molta més probabilitat d’ensenyar l’habitatge en hores de llum natural, per la qual cosa és important potenciar-la, ensenyant l’habitatge amb les persianes aixecades i cortines que deixen traspassar la llum.

El millor és no fer la visita a les hores centrals del dia per evitar la calor prèvia, encara que de totes maneres és imprescindible que quan ensenyem l’immoble, ho fem després d’haver ventilat l’habitatge i posant l’aire condicionat a una temperatura agradable.

Si l’habitatge té espai exterior, és molt important que estigui en bones condicions i ben decorat perquè el missatge de confort i benestar també es traslladi a aquesta zona.

Els avantatges de vendre un immoble a l’estiu són:

  • Tenir més temps, tant per part dels compradors, que compten amb més disponibilitat per poder visitar els immobles, com dels venedors, que també tenen la capacitat de poder ensenyar l’habitatge amb més temps i amb més flexibilitat horària.
  • Es multipliquen les possibilitats de venda, ja que si un immoble està en algun lloc costaner o en algun lloc de vacances, és molt més fàcil que la gent que hi va a passar uns dies, pugui donar una ullada per comprovar l’oferta d’immobles existent i es decideixin per comprar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *