Categories
CONSELLS PER A LA LLAR

Quins són els principals avantatges de viure en un habitatge unifamiliar

L’elecció d’un habitatge sempre depèn dels gustos personals i de les circumstàncies particulars de cada un. Però en moltes ocasions, val la pena apostar per un tipus d’habitatge que, encara que al principi pugui estar més lluny de la feina o no estar al centre d’una ciutat, pugui proporcionar la tranquil·litat i la seguretat de tenir un espai més ampli i de poder gaudir d’un habitatge més gran.

A Apialia Sabadell t’expliquem quins són els principals avantatges de viure en un habitatge unifamiliar.

Més espai

Els habitatges unifamiliars tenen superfícies construïdes més grans que un pis d’un edifici, a més que en moltes ocasions compten fins i tot amb el seu propi soterrani o garatge.

Més tranquil·litat

En general, els habitatges unifamiliars solen trobar-se en llocs residencials o en urbanitzacions privades, per la qual cosa es pot gaudir de molta més tranquil·litat, ja que tant els sorolls de trànsit com dels veïns es redueixen considerablement.

Més privacitat

Fins i tot encara que es tracti d’unifamiliars adossades, un habitatge unifamiliar té molta més privacitat, ja que no tens veïns ni a dalt ni a baix.

Possibilitat de realitzar canvis

Aquest tipus d’immoble permet que es puguin realitzar canvis sense necessitat de comptar amb l’aprovació o l’autorització de la resta dels veïns (encara que sí que hauràs d’anar a l’Ajuntament per demanar la llicència d’obra pertinent) per la qual cosa, són cases que es poden adaptar a noves circumstàncies familiars o als nostres gustos.

Ideals per a famílies i mascotes

Si tens nens o vols tenir mascota, un habitatge unifamiliar et proporciona un espai més ampli i més còmode per a ells. A més, en situar-se, com diem, en zones residencials i urbanitzacions privades, es tracta de llocs molt més segurs també per a ells.

Espai a l’aire lliure

Normalment els habitatges unifamiliars compten amb patis o jardins perquè puguis tenir el teu propi espai i perquè puguis gaudir de l’aire lliure tots els dies de l’any.

Ara que ja saps quins són els avantatges dels habitatges unifamiliars, pots plantejar-te la recerca de la més adequada per a tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *