Categories
IMMOBILIARI

Per què ara és un bon moment per vendre?

La situació actual del sector immobiliari és un tema complex del qual es desprenen certes preguntes fonamentals. És un bon moment per vendre a Sabadell i voltants? És bona època per vendre el meu habitatge? Hi ha molta incertesa al respecte, per aquest motiu la millor opció és fer-ho amb Apialia Sabadell.

Vendre una casa implica assumir el cost i els impostos requerits, a més de realitzar alguns tràmits i gestionar-los correctament. Des d’Apialia Sabadell et facilitem el procés de venda perquè no hagis de preocupar-te per res.

Aquests són els aspectes que has de tenir en compte i que poden ajudar-te a prendre la decisió de vendre el teu pis o casa ara:

  1. És el moment per aprofitar oportunitats i, per això, l’ideal és comptar amb un equip professional que pugui ajudar-te i orientar-te sobre la situació actual. Les oportunitats segueixen apareixent així que has d’estar alerta per poder aprofitar-les.
  2. El possible comprador continua buscant. Les visites presencials als immobles han disminuït i han augmentat els tours virtuals, per tant podem descobrir l’interès per comprar o vendre immobles malgrat la COVID-19.
  3. Interès a comprar habitatge pel canvi de mentalitat. A causa de la pandèmia, el confinament i una implementació del teletreball, ha augmentat l’interès per la compra d’habitatges situats en zones concretes i amb certes característiques, com ara jardí, balcons o espais més oberts, així que si tens un immoble amb espais exteriors, o en una zona tranquil·la i poc transitada, ara és el millor moment per vendre’l.
  4. Gran possibilitat d’accés al finançament hipotecari. Ens trobem davant una crisi sanitària, no financera. És a dir, que els bancs es mantenen i continuen donant ajudes a compradors que vulguin adquirir un immoble i contractar una hipoteca. Actualment, el tipus d’interès que hi ha és molt baix, amb possibilitats de tenir hipoteques fixes i a preus molt interessants. A Apialia Sabadell, t’ajudem a trobar el millor crèdit hipotecari, sempre buscant les millors garanties i condicions del mercat.
  5. Digitalització. El sector de la compravenda s’ha adaptat a la situació actual per garantir la seguretat de les dues parts en el procés de compravenda.

Vendre una propietat és una de les decisions més importants en la vida de qualsevol persona i, és fonamental fer-ho acompanyat per un equip professional i de confiança. A Apialia Sabadell t’oferim experiència, eficiència i rapidesa.

Encara tens dubtes?

Si tens un immoble per vendre a Sabadell o voltants, truca’ns i t’ajudarem amb tot el procés. És el moment perfecte per vendre el teu habitatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *