Categories
IMMOBILIARI

Què has de tenir en compte quan visitis una casa.

Estàs buscant la casa dels teus somnis? En el moment de visitar un habitatge hauràs de valorar l’estat d’aquest i si compleix amb els teus requisits. Existeixen moltes opcions a l’hora de comprar un immoble i, cada opció té els seus avantatges i desavantatges.

És important conèixer les necessitats que tens quant a l’habitatge i tenir clar els objectius que busques en comprar. A més, hauries de pensar en el futur i fer-te algunes preguntes que podrien ser crucials més endavant. A Apialia Sabadell volem donar-te alguns consells perquè sàpigues en el que t’has de fixar en visitar una casa. Pren nota!

1. Observa l’estat de terres i parets.
És normal que la primera vegada que entris a un pis o casa a Sabadell et fixis en els espais, la llum o la decoració, però, és crucial que donis importància als petits detalls. El terra és de tarima flotant o parquet? Quin és l’estat dels rodapeus?

2. Estat de la finca.
Quants anys d’antiguitat té la finca? Quin és el seu estat actual? Fixar-te en aquests aspectes t’ajudarà per a determinar la despesa que et comportaria en un futur. Informa’t sobre si l’habitatge està al corrent de pagaments, les obres de manteniment que s’han realitzat i quines tenen pensades dur a terme.

3. Soroll exterior.
Assegurar-te que l’habitatge és tranquil és vital. El nivell del soroll de l’exterior et donarà moltes pistes sobre l’aïllament, per tant, et recomanem que observis el nivell de soroll tant amb les finestres obertes com tancades. Visita la casa en diferents moments del dia.

4. Humitats.
No passis per alt un dels senyals d’alarma més inequívocs. Les humitats poden no percebre’s a simple vista i, són fàcils de dissimular, però no són tan fàcils d’eliminar. Et recomanem que inspeccionis l’habitatge.

5. Aïllament.
És essencial comprovar l’aïllament perquè una casa a Sabadell o voltants amb capacitat insuficient per a aïllar el fred o la calor et crearà incomoditat. A més, et suposarà una despesa massa alta en energia i climatització.

6. Pressió de l’aigua.
Ho sabem, pot semblar estrany visitar un immoble i obrir les aixetes, però és essencial! Et recomanem que provis totes les sortides que puguis per a assegurar-te que l’aigua tingui pressió per a evitar sorpreses futures.

Tota la informació que puguis recopilar et serà de gran ajuda. A Apialia Sabadell t’acompanyarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *