Categories
IMMOBILIARI

Coneixes quins són els avantatges de llogar el teu immoble amb Apialia Sabadell?


Si ets propietari d’un immoble a Sabadell o voltants i el tens buit, segur que moltes vegades t’has preguntat com i de quina manera podries treure-li rendiment. Tenir una casa buida és desaprofitar un recurs molt important, però dubtes si és millor vendre o llogar.
Avui parlarem dels avantatges de llogar.


• El primer que has de plantejar-te és si necessites liquiditat immediata o pel contrari prefereixes rebre una renda de manera contínua. Si vas comprar casa teva i continues pagant hipoteca, el lloguer t’ajudarà a conservar el patrimoni i fins depenent de la zona o de les condicions de l’immoble t’ajudarà a afrontar les despeses d’hipoteca íntegrament.

• Si pel contrari el teu habitatge està pagat, mantens la propietat i a més continues sent el titular d’aquesta encara que cedeixis el seu ús. Si decideixes adquirir un nou pis, el lloguer pot pagar-te la hipoteca íntegra o ajudar-te amb el pagament.

• Ben sabut és també que una casa habitada té millor manutenció que una casa que no ho està. Canonades, pintura i instal·lacions, que si no s’usen arriben a deteriorar-se amb el pas del temps. I no oblidem el tema tan desagradable de les ocupacions que estan donant tants problemes en pisos que estan buits i tants maldecaps donen als propietaris afectats.

• Una altra dels avantatges amb les quals compta el lloguer pels propietaris és que tindràs millors condicions si necessites demanar un préstec, ja que tindràs el pis com a aval i aconseguiràs millors condicions.

• En llogar un pis, es necessita molta menys paperassa que per a vendre,(despeses de notari, gestoria, imposats etc.), per contra llogant, amb un simple contracte d’arrendament i una fiança serà suficient.

Això sí, si decideixes llogar, compta sempre amb una empresa immobiliària professional com Apialia Sabadell, ja que sempre podràs comptar amb un dels nostres agents perquè t’orienti i t’assessori.

Comencem quan vulguis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *